Над головою кiвш висить в нiчному Небi

Над головою «ківш» висить в нічному Небі.
Монеткою виблискує Луна.
І Глибина до себе тихо вабить,
І спокій Землю ніжно обійма.

Звучать Зірки теплом Весни і Ночі,
Вколисуючи Місто і Людей.
Казковий Сон розшукує охочих
Помандрувати. І таки знайде.

27.04.2013


Рецензии