ДетСКА мовка в Нас з друг

Да а хто колы-ныбудь дитьмы й буф, Х!

Мы тут вам зарэ дам
Щэ й пой-ез-док рок-склап=дань зь!
А какова вы тут гроМА Й гондэ в нас!

Мы ж взрасЛяйм па й чай-сам.
А ты гонды Боньдя нам.
Мы з Машар та с ИС Мшар в Мама шарм сь.

Шама зйиздыв до й матк
Гондэ во да до того,
Що з ёгоо водка льЁКс прамо з дощ!

Мы забув зь сем колодць
Пуд-загс-суниты там во, ХР! Ох, Хрыстос, мой ХрисьТось!
Дэ ж Гантоськ…

Мы тут вот вш всё по Ной!
Хай плывэ до нас нарот:
Будэ шклянка и коханка зарэ во, й.

Шо за Ё, що зя Йо, Х!
Йисты трэГА Й чы й в гайОК Л. Ну, то, х,  клыч всех да Йог
Гондэ Вовк.

Эй, там во в Новам Поль!
Шо такого ты гавор
Дэсь в ЗасЛавЛь да с Лар Рам? Ах-вах, Вак С!

А в нас шрыфт Гейша й ны,
А ны Штрих Птих с коскамы ш,
А ни вам ни Славар па-ятвяж! Хто куда вас панявш, Дох-Тур-Ва!

Ну, погравсь я в слова
Да й от но й лыжу, ха-ха, Ж. Бы той Жук дой Паук гындэ в Ру Сь. –

Га!? А… шо я там ВРУ…
Ну, ВруБайсь.

Мы зробыВ Крышаны.
А воны ны й крыша ны ж: хай тыЧА Й О той чай
ИС выйДра й.

О такый гонды МАЙ.
Мы ходыВ до Дрыжына. А там дрыжы-кав ныц а ны в кав зь.

Лапухи, з лапу Хив мы тут с трав суби в пухир.
Да й ий йиж скук хутиш
Ву й КУТ-ИХ.

Да, найижсь с зэлынь гний –
Будыш добрый, прам как Брыль: но ш сыдыть гэны Пин
У в ГЭНИ й.

Гума НИ Тар НиСциТут! Эт ны шо вам там нибудзь!
ВЕДЫ е в дур!

Так я взьму Ах-Крот-Бат
Хоць кали-нипуць ув Пуць?
Не, никак, никакда й не й пый-тай.

Пуця-Путя Ж Питух!
А хто дэ цэ знав ув пукст. Ны хера ны й ХерСон не был Сонц.
Да, в ХарБин Хары Кришн
Чы вш булы й…

Бин Дар биздар тут в пустых лохачив.
Ны ж впустыв, ны спустыв шыля-гийш.

ПАДЧыняйц вець МлаДзенц жыдовам.
Добрый ДзеньК!
Я с ДыКа
ЬТут, агавСК.

А вытэ ныц здыхай со й СМИ хай.
Смих скриз нис
ЗаприЦим
Нават Цим!


Рецензии