Вой как в нас лампочка впочкаВальсь!

Дэ хто вой-т
Оь так ВО
Зарэ во?

Да ны  в ког-ухт огнёв ж шэ й во й вторк.
А ву нас вся спына
Мокра аж:
Мы хз мокран.

И, х, хызяйсв
А ны мак
Ны ж ф шайтан.

Мы ж наимс-найимось ць
Ци хуць трошачКИ Ш с Кишок. Гонды во гоныть Дощ но Хтось з Томк.

Сныцьця й снытца мне ш Дольск!
Доли в Колий найимось:
Ты вколи но
Лишь трох йих за й Трох.

По колино
В Кали Новый Мозг! Так кладэм ТоГА Й Моста ци й ВГОРК.
Чый-рыйс ричьКУ ЗЬ та й О: вжэ й ОБЗОР В. 

ВыдоГотЦ? -
Ну, до ж Гот.
Карэл Той Ж.


Рецензии