Кричи, гукай, не дай себе забути

Кричи,гукай,не дай себе забути.
Моли,молись і просто позвони.
Я так тільки хотіла голос чути.
З душі твоєї спити хоч води.
З душі твоєї,та із крил тих з льону
Зробити те кохання,що на світ.
Посіяти і виполоть прокльони
На душі всі,на міліони літ.
Я так хотіла світ цілий змінити,
І Янголів усім подарувать.
Та вчилася без тебе трохи жити,
І щастячко тобі лише бажать.


Рецензии