Буде

Буде порівну-небо і зорі.
Буде вдосталь-цілунків і днів.
Та тяглися кохання в неволі,
В мотузках,що з байдужості плів.
Буде вдосталь грошей та ще й слави,
Буде все.Та не буде її.
Запряглася байдужість і править
У такій небайдужій душі.
Розчавила,що склало кохання,
Рознесла на малий дріб"язок.
Ходить полем дівчинонька зрання,
Понаплівши вінок із думок.


Рецензии