Мрiя дiвчини

Мрія дівчини
(жартівливий вірш)


Милувалась цвітом
Молода панянка…
Навесні чекала хлопця
З ранку й до світанку.

З ранку й до світанку -
Промочила очі -
Не дають їй спать, панянці,
Почуття дівочі…

Почуття дівочі
Та ще й забаганки:
Цілуватися охоча
З парубком на ґанку…

З парубком на ґанку
Та іще й з красивим…
Покохав щоб без останку,
Щоб були щасливі!

Щоб були щасливі
Мріє під віконцем…
Та питання слушне зріє:
Де взять такого хлопця?

Милувалась цвітом
Молода панянка…
Навесні чекала хлопця
З ранку й до світанку…


Рецензии