Ах, Кащэй ты, Какщэй! Восхотиф в Марь щэ й баньк

Я прывык, шо гудэ
Гонды во добры й дэнь,
Колы ты влад ужэр в жэрдый дойных Тылетк.

А навищо тобе
Ще й и й щень пак чеплеть,
Колы всё ф цябе ё. Нават во, жыдавЁ.

Ну,  даё да й даёць
Цельный дзень добрых плець:
Ты но во чырыз плот, как та лотка, в аплот!

Ты ходыв до мынэ?
Я й ны бачыла Сет.
А ты чув, шо Паш ест? Ну, то й ты з йим наешсь.

Так шо, да, жыдова вам поколэ дрова, В.
Ты но сам ны врубай
Дэ якого вш сучка. –

А я всэ Вам про й банк.
Да-да-да. 8 раз
Я а ны обрахЩавсь
Тут до Павлав, коб взяв
Да зламаф зе мий Янд, а ны нового – дядьц.

От и спы за столом, дэ но лом всэ кругом:
И така варымне,
Шо наспыть даш свыне й.

Вдоишь ты шь пак хоть тёлк,
Колы номыр ны тот
Сунуф Волык большой да во Тигру сь пот полк.

Ах, ты ш баня муя!
Ах ты жь Маня мая!
Как нам рыла наравсь! Колы сплят, ек-как как.

Ты зайды но до тых,
Хто ий с муйЖям влад тых: гэй, Павло! Во й гомно выгрыб з двор пуд Вась дом.   

Ну, а мы ш тут сакы:
Ныц ны дбайим про й жызьнь. –
Ну, шоб полэ цвыло Б. Да, в Брыле но ж пад горк. –

А нам грушый гаж 100 ны спалыв а ны чорт.
И ны мусур пуд нус
Ны суют Куб-Ляху й.

Так наточ шэ й тупор
Гонды во за заборм:
Та жа Маня в упор а ны видзе Сляпцоф Ш!
Да й помывса мы знойм. –
Пуд Мухром мухам всром!


Рецензии