Освяти

Освяти, погорьований світе,
підперезані пам’яттю дні,
де в долонях коханих спочити
довелося нарешті мені,

де всміхнулася доля гостинно,
донедавна нестерпно чужа,
та навчила ділити хлібину
і ховати у піхви ножа…

Освяти давнім щастям дорогу
крізь обруси снігів і туман,
де відчахнуті душі до Бога
повертаються, наче з прочан…


Рецензии
Пусть дойдёт до Бога эта твоя молитва! Счастья тебе, дорогая!

Виктория Волина   01.05.2013 01:45     Заявить о нарушении
Спасибо, милая! Целую!

Инна Приходько   03.05.2013 12:21   Заявить о нарушении