Мы тут зарэ ули-зым!

Мы тут зарэ й уй-скок-чым ш!
Хоть, ну, О, в жыд оговьсько ж.
Да й на й Факсь буяновськых.

А ты хочыш во, чобот,
Да О, бач, колыско бы-к?
Не? То щолкай да фщолКвай квас фсех пранц з жабыщ-квак-шыйк.

Интэр не отВечаЕт за засраных етвягый,
Шо й ны й мытыся ф бани там ныхто ны жыдаейць.

В факэ-буку вин буку, ха, взлоВВыф мни, пыма-ись!
Фэйс-бух ет те не тэчка,
Шо ты взьмэш да й на Рэцка й. 


Рецензии