Чи це Весна? Чи це вже Лiто

Л.Жоголь, гобелени.
Виставка в Музеї Л.Українки, Київ


Чи це – Весна? Чи це вже –Літо
У буйстві чистих кольорів? –
І ніжність, й свіжість, і принадність
Любов’ю з’єднаних Світів.

Зима, Весна, і Літо, й Осінь –
Усе у Світлі, у Красі,
Усе говорить, молить, просить:
Люби свій Світ! Люби! Люби!

Дрижить повітря чистотою…
Немає стелі, вікон, стін…
Усе заповнене Любов’ю
Й Майстрині Духом осяйним!

20.04.2013


Рецензии