Руда Кицюня

Руда Кицюня на сонці гріється,
Зелені очі навколо дивляться:
Дерева,квіти,блакитне небо.
Бажання бігти туди,де не був!

Руда Кицюня-пухнаста ласка
Сама собі мурличе казку
Про тепле море та чудо-острів...
Здійсниться мрія,свободі-простір!


Рецензии