Дороги вiд Землi до Неба

Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», В.Сіренко,
Л.Бетховен, Квартет №11 фа мінор (Serioso)


Дороги від Землі до Неба,
Дороги навколо Землі,
Дороги, де знаходять себе,
Де правлять радісні думки, –

Ведуть, спрямовують, підносять
До невимовної Краси,
Висвітлюють в Людині Бога,
Єднають наші «Я» у «МИ».

13.02.2013


Рецензии