То стрiмголов, то ледь, поволi

То стрімголов, то ледь, поволі,
Сніжинки створюють сніги.
В польоті розпізнавши Волю,
Мандрують радісно в Світи.

І день, і ніч сніжиться спокій:
Кружляє холод тихо вниз.
Сьогодні випав сніг глибокий,
Життя ввійшло у білі сни.

Коротка мить, щоб увібрати
Усе, що буде, є, було.
Потому можна пригадати –
Як снігу взимку намело.

12.02.2013


Рецензии