Ти побачиш усмiшку, як спокiй

Ти побачиш усмішку, як спокій,
Усвідомиш радість крізь сміх,
Увійдеш у відвертість і щирість
І відчуєш небачений Світ,

Коли слухати будеш Душу,
Коли будеш дивитися вглиб,
Коли – «мрію», «бажаю», не – «мушу»,
Визначатиме думки політ.

Ти впізнаєш у кожній прояві
Повсякденного плину, буття,
Світлі таїнства Неба, відкриті
Чистотою твого сприйняття.

06.02.2013


Рецензии