Ой, вже весна

Ой, вже весна, весна
Рання до нас прийшла.
Сірі сніги зими
Тихо зійшли в річки,
І молоденький дощ
Змив бруд зимових площ -
То вже весна, весна
Стукає до вікна.

Ніжна м'яка трава,
Свіжа така п'янка,
Буйно піщла у ріст -
Зазеленів весь світ.
В лісі кругом краса,
Пролісків синява,
То вже весна, весна
Владна і бунтівна.

Щастям горить душа
Мрійлива, весняна,
І від весняних мрій
Дум пояився рій.
В серці горить вогонь
І пропадає сон -
Знай, це прийшла весна,
У венах бурлить вона!


Рецензии
Дуже пісенний вийщов вірш! Мені сподобався!!!

Плотникова Лена   01.05.2013 10:42     Заявить о нарушении
Дякую вам, Лєна, за приємні слова! Щастя Вам, добра і любові! Микола.

Мыкола Ковальчук   01.05.2013 10:53   Заявить о нарушении