***

Не чаруй мою душу чорнявий!
Зустрічала таких як ти.
Спалахнеш ти у сердці яскраво,
Потім душу порвеш на світи.

Не жени моє сердце до себе.
Я не вмію ховати думок.
Мені треба тікати від тебе.
Я же множу до тебе свій крок.

Не кажи що я та єдина,
І не смій про любов говорить.
Ти для мене біс,не людина!
Хоч і щастя с тобой як мить.

28.04.2013


Рецензии