Ны нагарей! Нына Нины прам шле

Шося, ого, якэ Солнц!
Гондэ з Огова до Мотоль пишкОМ
ОМуль зайшов за миш ком.

Kommen zusammen die Tafel за кафль! -
Га? Шо такэ ты ля мняв?
Я жэ от Вам там, шановным братКам,
Прам с ПахКИТстану да плоВВ!

Вот дэ Любов:
Рису ф шлифовачки столк!
Ну, да ешо й с пал-лир-ровк ш! Тройц на насок червячок.

...А шо такэ тут в мынэ?
Водка Ж?
Шэ й крэпк.

Ны холодильничок в дедк.


Рецензии