Вот мы и вшпандорылы

Васи жэ Вам циляфонк!
От пазьВани па й скох-рая ж
Та й сам жыдк боба в лоб, К.

Ну, раятца пчолы жа й
Нават о на й правадок х.
Таму жа, шо вчора мыш повисиль на липц.

Да, ну, шось с рытма збимс...


Рецензии