Павака с Павана гулял тут кай Падмы й

Ий мый оно, шо тут, сорочк!
А вы потиСкалы бы лапк ОбизьЯны,
Шо вас чы ударыла й в лоб?

Да, вот, в поти Вась Сам тут гонд пырытасКваФ
Усихъ прамо й Федарукоф
Ис той самой ямы, шо самы й упалы й
Колысь чы й шэ й вчор ш.

Мы нам гондэ спалы ещо й с Брыхаспати жь.
Ага. Ну, Юпитер похож
На прамо зь сияньня якогохсь лойМатЧях,
Щё фсюды роз-брось-валь навоск.

Да, вот Речь ны Ману жэ, що К.
Тут Вакса да гамища прот.
А Вак пЁт супОКР.


Рецензии