Змиритися?

І хрипне навіть біль в моїй душі,
Твоя душа глуха вже до моєї.
Змиритися,що стали ми чужі?
Діждатися,як зацвітуть лілеї?
Зірвати їх і кинути до ніг
Кохання,що не вміло гідно вмерти.
І дочекатись-хай накриє сніг...
Із пам"яті тебе назавжди стерти...


Рецензии