Я так довго тебе шукала

Мене для тебе вже немає,
Я схибила в любові, помилилась.
Я так довго тебе шукала,
А в кінці сама залишилась.

Не потрібно було любові вічної,
Пишних букетів,червоних троянд.
А лиш розмови простої,звичної,
Ніжного погляду на десять секунд.

Вистачало мені твого одного слова,
Щоб загоїти всі свої рани в душі.
Про все забувала від кохання сліпого,
З тобою було добре і в люті дощі.

Та що сталося?Хто його знає...
Я навіки з тобою розлучилася.
Мене для тебе вже давно немає,
А де ж я схибила,де помилилась?...


Рецензии