Усе пусте, крiм Вiчностi у зорях...

Усе пусте , крім Вічності у зорях ...
Слова - підуть. А Пісня - назавжди
Підніме Дух до Сонячного моря
І змінить Всесвіт Духом навкруги.

Мені казали : "Нащо бунтувати ,
Страждати та боротись за Людей? -
Мине мільйони років - будем мати
Лиш зоряну пиляву від ідей.

Усе мине . І Сонце постаріє ...
Землі не буде так , як і людей..." -
Але Любов і Щастя, Совість , Мрія
Зостануться в структурі із тіней.

Зостанеться наш Дух і наша Пісня -
І серце , що щеміло за Людей... -
Вони відродять знову Душу дійсно
На деякій планеті для дітей.

Гармонія, яку ти породжаєш -
Зостанеться у Всесвіті навік .
І Істина, яку ти відчуваєш -
Розбудить Душі сплячим у їх вік.

Велике і Величне буде Вічним,
Не зможе загубитися у нас. -
Ми Сили об'єднаємо для стрічі
І разом побудуємо Наш Час.


Рецензии
Написано гарно і вірно.

Олег Киселев   18.02.2014 22:31     Заявить о нарушении
спасибо за внимание.

Широкая Ольга   23.02.2014 08:24   Заявить о нарушении