Почуття проростають у Сутнiсть

Р.Коляда, рояль
Будинок актора, Київ


Почуття проростають у Сутність,
Набираючись сили у Неба,
До Людини приходить Могутність,
Перепони прибравши і межі.

Відчуттями торкаючись ВСЬОГО,
Розкриваючи Душі Любові,
До Єдиного Сущого Бога,
Наближаються люди сьогодні.

25.01.2013


Рецензии