Мы читали таких читателей,

Шо мы прам аж чукч!
Ну, гочы ажно повылазылы.
Так хвайно пойУхт.

От одын оно Саша Сидорчык
Ек чыкнув всих клуш,
Аж-гаж сэрцэ охжыло.
Во как в нас, жуль.

Ну, ны говорымо про фыв-фыв Овн.
Гэ ужэ прам ажь пруд:
Провода до нас занозылы?
То мы тут вбуньк.

Так, шэ ж Ксения. Ох, вона!..
Ны й воньк ны чуть.
Всэ росставила.  Всё позволила. И позвоНила с Нил в Клуб Ж. 


Рецензии