Спи, синку, спи...

      (Колискова)
  Небо вкриває вечір зорею…
Спи, мій синочку, сон коло тебе.
Щічки торкає, цілує  вуста,
Спи, моя радосте,  рідне дитя...

Спить за вікном і пташина в гаю..
Серцем  почуй, синку, пісню мою!
Сил набирайся, скоріше рости!
Сон допоможе! Спи, синку... Спи!


Рецензии