Мы вроде бы робым отважно и вш влад

Ну, в роде Мавродий,
А шэ и ны как.

От йисты вжэ хочэм.
А чэм? Хэ? В боках!..
И шо там. Нычого ш. Но так, спакваля
Шось бам!

Туда й?..
А ныкак!
Сюда? Ны пус-кат! Послухай жэ добрэ Б: Брыль так но ж вам Каш!

Да мы всэ таскам.
Шоб вам так. Ага.
Ты выйшов до й Ганны й? А Валька ны й там ш?
Так. Кирка с каблуком мы й
Чы ш спутайм в Чылнах.

Колы в жывотовы ты чуйеш ква-ква,
Быжы до хлывов жыд!
А ны жраты мяск.

Спы-шыдла и шыла затупЛяльць оп ляльк.
А спы ты но спыно
До некых красавк.

Так шо-то. Спитак?
Да-да! Так Сказал якыйсь Сатана Ж.

Дэ розум в гапостыл...
А ныц щэ ж ныма вш:
Так, Пётыр! Косою щэ будэм роз-машк? -
А що я... Прэдал?

Да. Мы чалавекы.
А богы тогда? Ну, хто ек Ятвяг Ш: вин Шама. С Шам Бал.
Тогда Кто Ж Шаман?

МойСей Н? -
Чого Ны? -
Из Ниссы? С Синай ж!

О так тасоваты колоды Коляд.
Апостол жонаты ш
Булы й на й Магдаль.

Ты юмур пунял?
Да, Мур мы с КамАЗ. - Чого ж ны по-наш?..

Компартии слава?!
Не. Слава нам. Мы вас шэ й ны й знайм.
З Немцовым мы власть!

Да стравСтфуйЕй жыд капитальц.


Рецензии