Мы гондэ роз-гляд-валь

Ань Шубертова:
Ань-Дань-тэй! Мин-дальнэ!.. И фтрух… оп – труса.

Ну, тэ, що ты кажэш,
Ныяк ш отРакЖахц
А ны на соснаНИИ,
Ны й в жопы й, дэ й чакр! Ах, нань-цех-нах-лох-хийк!
Зачэм вам щэ знаць,
Шо й лийцэйзийойнэ Т с тры маркы й РыБак.

Блыщыть но ж там щоСИК.
А що. Догадайсь.
Возьмы ж микроскопчык
Та й глень, ны тайАсь!

И рапТом… вабторна?
БавЭхТык ны в вас?
О так и минь-он-чык. Зализь оно пальч-к.

О БИТВА! О быткы…
А ныц ны ж ву й яйц.
АльЛегРова? Шо вы! РасПутина б нам Б!

Ах дайтэ ш мни Молько!
АхДаъхЖиво даш!
А дэ Менюэтто?..
Га? Клякс!

НемейЦкие ш танци – немей но ж цыцка вш.
А ек до коровКы й
Да й щэ й быс кыйка…

ВойЕнНые К марши, х?..
Да дэ й тут марса й!?
А вот доха-дай-тэксь… звид-киля ш сам пан.

Вдава мы тут с Боньдя.
Бо вдав всих татар.
Надежды… к одежды лись кап лишь кахСахц.

Вот так Вадкасць Дав
Той Бог, що быз Марс.

Аъх шо то! Да жыдкость ятвяг.
Е й нацыйк така ж.
Тут во в Кажана й.

Ну, й влад пырыВодь-ко,
Прыходько з Галь-ляк.


Рецензии