Ти весь св т

Напевно, треба навчитись чекати
На справжнє. Забути все сумне,
Вірити в щось гарне, неземне
І припинити нарешті тікати.

Від кого ж? здавалося б від цілого світу…
Відмовляти: якщо доля, то наздоженеш.
Виявляється, від себе не втечеш
І не зміниш власної орбіти.

Ти і є весь світ, ти – неподільний.
Цілий простір, бездна вільнодумства,
Ти і геній, й дотик до безумства.
Ти – людина, значить, ти є вільний.

Вже б пора навчитися чекати…
Якщо обирати – то найкраще, якщо цінувати – то коханих.
І давно пора вже не тікати.
Вірити й любити. Що є сил. Без тями.


Рецензии