Залишся з мною

Залишся зі мною хоча би у снах,
У мріях нічних, нездійсненних.
Залиш отой вогник у ясних очах.
Залишся поближче до мене.

Тепер я твоя. Володій.
Ти поглядом тим мене полонив.
Ти став тим єдиним із мрій.
Хоча ти не любиш, й навряд чи любив.

Мовчу. Не зізнаюсь. Ну годі.
Ти вище духовно. Ти краще.
А я не така по природі.
Не варта тебе. Від цього ще важче.

І серце, як зрадник той, б’ється.
Не йди, залишись, ще зарання.
Ти той, що сріблясто сміється.
Я та, що сміялась востаннє.

Прошу, залишись. Залишись наяву.
Я дійсно сумую без тебе.
Як втратиш любов, то знайдеш нову.
А що, як нової не треба?..


Рецензии