Всi тебе не вартi

Так самотньо
Сльоза омиває щоку
Я як птаха що відбилась від зграї
А ти не шукаєш мене
Від любові  серденько страдає
           Пр
Тільки тебе люблю тільки ти
С тобою без тебе не треба
Тільки ти для мене,  тільки ти
На муки життя без любові
Тільки ти тільки ти тільки ти
Ні грама  не варті  всі тебе


Ти руку мою відпустив
І стала стіна поміж нами
А мрія моя виглядає тебе у вікно
І дім сиротливо чекає
Може ангел мене твій  почує
І поверне тебе до мене
Міліонна є слів
Я вибрати хочу таке
Щоб ти зрозумів
Де вірність  любов  на тебе чекає
       Пр


Рецензии