I ВСЕ пiде у Нескiнченнiсть

І ВСЕ піде у Нескінченність.
І Нескінченність ввійде в Мить.
Безмежжя і невідворотність
В Любові об’єднають Світ.

І ВСЕ відбудеться, як Світло,
І ВСЕ здійсниться, як Життя,
І відіб’ється просто Миттю,
Пройшовши через відчуття.

30.01.2013


Рецензии