Дощить Дощем замокла Дiйснiсть

Дощить Дощем замокла Дійсність,
Потік періщить по Життю,
В відкрите Небо Вітер свище –
Вітає Водяну Змію.

Свобода вивільняє Силу,
У Силі – Спокій і Любов,
Життям проходить Радість-Злива,
Змиваючи налипле Зло.

Очищення Землі, Людини –
В подіях, явищах, словах.
Потоки чисті оголили
Те, що спотворює серця.

Вода, Вогонь, Земля і Небо
Ввійшли у Душі і Життя,
Свідомо здійснюється Задум –
Любов, Людина, Чистота.

06.01.2013


Рецензии