Я вкладена всередину, у Мушлю

Я вкладена всередину, у Мушлю,
Яка мене старанно закриває
Від пізнання навколишнього Світу,
Від величі і сили Океану.

Як опинилась в схованці блискучій?
Чому забула Джерело Живого?
Прив’язана сердечними нитками,
Лиш Мушлю знаю, як Життя і Бога.

Я все забула – щоб колись згадати,
Щоб вивільнитись з Мушлі на свободу,
Знов у солоних струменях купатись
Й знайти до Світла Сонячну Дорогу.

Я віднайду – як розчинити Мушлю,
Розплутати нитки, що в’яжуть серце,
Любов’ю відродитись в Океані,
До Джерела ввійти живим Джерельцем.

04.01.2012


Рецензии