У закрученiм в вiхолу щастi

У закрученім в віхолу щасті,
Упізнати штрихи і малюнки
Не реально, або й не можливо,
Хоч й знайомі навкруг обладунки.

День у день перемовини щастя
Тьмарять розум, засліплюють очі.
Відповідність колишнім дорогам
Відбивається в задумі ночі.

Потяг Неба, окрилений щастям,
Обізветься високим майбутнім.
Сила наміру, думки і мрії
Увійде у Життя незабутньо.

30.01.2013


Рецензии