Спокiй i притишенiсть у звуках

Київський камерний оркестр, Р.Кофман.
Г.Ф.Гендель, Кончерто гроссо до мінор, тв.6 №8


Спокій і притишеність у звуках.
Вогники свічок тремтять у залі.
Гнів, страждання і душевна мука
Залишились в юдолі печалі.

Ніжність в кожній ноті, як спокута,
Привертає серце до Любові,
Кличе Душу – в почуттях, розкуто,
Впізнавати образи знайомі.

31.01.2013


Рецензии