Свiт диха первиннiстю весни...

                Вдохновение -
                http://www.stihi.ru/2013/03/03/9315

Світ дихає первинністю весни,
Не усвідомивши краси дівочої,
І вперто, наче думкою пророчою,
Повторює, що так тривожать сни,

І дріботіння зимного дощу –
Таке тужне, що зводяться щелепи,
А календар руйнує сніжні склепи,
Бо дійсно забарилися птахи

із вирію… Але почутий глас!
Обличчя на бульварі все світліші –
А в хаті – знову дивний цвіт стрелиції –
Від сірості Господь спасає нас,–

Все наче світиться… А молода травичка
Так хоче скинути набридлі рукавички…


Рецензии
Дуже вправно, моя дорогенька Вікусю! З чим і вітаю прещиро! Вдячна та з любов'ю Марго

Маргарита Метелецкая   28.04.2013 13:28     Заявить о нарушении