Има сила

ЮЛИЯНА ДОНЕВА

Знам, че има сила на земята,
която може всеки да предпази
от отровни кълнове в душата,
от лъжи, интриги  и омрази.

Тази сила се нарича Вяра,
Вяра в господа Исус Христос.
Любовта на Господ няма мяра
и за всеки вярващ прави мост.

Ако, като братя си помагат,
ако,  като брятя се обичат
той с любов ще ги ръкополага,
те във вярност нему ще се вричат.


Рецензии