Не пам, ятаю...

Я уже не пам,ятаю твої очі
І погляд, що з розуму зводив мене
Він проникав в мої мрії дівочі
Зустрівшись з ним - я забувала все

Я уже не пам,ятаю твої руки
Їх силу й ніжність водночас
Невже так прагнули розлуки,
Щоб втратити найголовніше - нас

Я уже не пам,ятаю твої губи
Як торкався ними до моїх
Незнала, що можливо це забути
І буде бракувати мені їх.

Я уже не пам,ятаю що сказала,
Щоб ти пішов від мене назавжди
Мабуть для тебе то була образа
І пережить її разом ми не змогли.

Ми втратили своє кохання
Залишилась лиш порожнеча й біль
І серце сповнене страждання
В душі лиш холод й заметіль.

Та все одно бажаю тобі щастя
Щоб ти обов,язково ще когось зустрів
І запалив в душі вогонь кохання
Щоб зберегти завжди його зумів.


Рецензии