Таких, як ти

Таких, як ти, вже не існує -
Намає быльше крил в людей.
Та кожен день я знов стартую
У мир із владою грошей.

Таких, як ти, уже немає -
Перестали вірити в дива.
Тихіше, але ще лунає
Ніжна пісенька жива.


Рецензии