А як красиво! Невимовно!

Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», В.Сіренко.
В.А.Моцарт, Симфонія кончертанто
мі-бемоль мажор К.364/320d, 1779


А як красиво! Невимовно!
А як піднесено! У вись!
А як щемливо! Прямо з серця
У Небо відчуття знялись!

А як виразно, як тендітно!
А легко і відкрито як!
Свобода почуттів і звуків
Любов’ю простеляє Шлях.

23.01.2013


Рецензии