Минула любов..

А пам'ятаєш наші спільні дні
Як обнімав мене за плечі
Були з тобою ми до біса дурні
Ще гірше любої малечі.

Весь час тримав за руку
Можливо і любив
Ти забрав мою душу без стуку
Не питаючи загубив

Та я однаково люблю
Всі ті щасливі дні
Я їх не утоплю
І не спалю у вогні

Я мрію бути біля тебе
І знати що ти рядом завжди
Мені нічого вже не треба
Лиш би тебе уже назавжди

Та зараз ми є тільки друзі
Спасибі навіть і за це
Я знахожусь в потужній напрузі
Коли бачу твоє лице


Рецензии