Тобi не ворог

 Люблю тебе і запитаю прямо
 З обіймів своїх тебе не відпущу
 У дверей твоїх стоїть моя любов
 Я є не ворог
 Який у мене шанс тебе любити

  А зараз в скронях пульс неначе кроки
  Дві пори року в серці відчуваю
  Цвіту і  від морозу облітаю
  Руку назустріч люба ти подай
  Твої обійми щоб лягли на плечі
  І поцілунок пестив твій мене
  Від тебе я так хочу небагато

          Пр 2р
 Люблю тебе і запитаю прямо
 З обіймів своїх тебе не відпущу
 У дверей твоїх стоїть моя любов
 Я є не ворог 
 Який у мене шанс тебе любити

 Останься зі мною усміхнеться  луна
 І  зорі тобі прошепочуть останься   
 Темна ніч на дворі теж попросить тебе
 І я тебе благаю якщо любиш останься
 Більш немає кого попросити за мене
 Як не любиш, люби як не любиш, люби
 Якщо любиш, останься

            Пр

 Люблю тебе і запитаю прямо
 З обіймів своїх тебе не відпущу
 У дверей твоїх стоїть моя любов
 Я є не ворог 
 Який у мене шанс тебе любити


Рецензии
Дуже сподобався вірш. Я фанатка українських віршів і пісень. Спасибі

Наталия Шигачева   28.04.2013 23:31     Заявить о нарушении
Дуже приємно відчути повагу до української пісні.
Дякую що завітали в гості

Волиняночка   29.04.2013 00:01   Заявить о нарушении