До б са. Все до б са. Я не зал зна

До біса. Все до біса. Я не залізна
Скоріш, скоріш, ну де моя валіза?
Я заховаю всі ілюзії до неї
І свої очі втомлені
Досить, зе енд
Гуд бай, ходячий Діснайленд!
Сліпі розваги більше не для мене
Я вірю, все мине.
Як мине ця похумура зима
Ти був. Бац і нема.
Дякую за позування
Забути тебе - останнє бажання.


Рецензии