У темряв лежу серед п длоги

У темряві лежу серед підлоги
Так дивно, але ж не сходились наші дороги
Хіба потрібно це аби запасти в душу?
Чекайте, на помилки вказати мушу.
Можливо є і інші поняття?
Не забуваймо - файна річ життя.
Ти можеш не любити та сумувати
І по-трішечки себе вбивати
Ти можеш поглядом палати і не відводити очей
Та всеодно не розумітимеш речей
Що за діагноз і як лікують
Мабуть, отрута, якою із залежністю смакують.


Рецензии