Кип ла кров, наче вир й вулкану

кипіла кров, наче вирій вулкану
так. я маю людину кохану
без сумнівів пірнула в розпечену лаву
та дія ця не входила до плану.

всі емоції, все, що вивержелось розірвано на шматки
усюду, чуєш, усюди пастки!
і розпечений магній застилає тяжку порожнечу
ще трохи. я в останнє ім*я твоє закричу.


Рецензии