У прытоне

У прытоне, у прытоне,
Наркаманы, мілетоны,
Па рублю ды па манеце
І рай змяшчаецца ў пакеце.

У пакет тваё жыцце.
Колькі там яго было?
У пакет твой сціплы стан,
Безнадзейны наркаман.


Дзе твой розум?
Знік са свету.
Дзе твой дом?
Даўно ўжо нету.
Хто ты гэткі?
Думай сам.
Безнадзейны наркаман!

Безнадзейны, беспрасветны!
Ты як чорны кот суседкі!
Ты як чорная дыра,
Что ў космасе была!

Колькі можаш ты шырацца?
Колькі можаш ў порткі срацца?
Колькі можаш быць тарчком?
Забяруць цябе ў дурдом!

У дурдоме вельми грусна,
У дурдоме надта пуста,
У дурдоме тараканы,
У галаве і ў стаканах!

Калі хочаш ў дурдом,
Вары мак ці будзь ментом!

Калі хочаш заставайся
У пакеце, у порткі срайся!

Срайся хлопец, срайся дзеўка,
Срайся як у бардэлі цэлка!

Калі жыць абрыдла раптам,
Стань наркотыкавым сябрам!


Рецензии