М й любий

А я злітала у небесну височінь,
Кохала пристрасно тебе і так безмежно.
А ми з тобой були як глядачі-
Бажали мультики дивитись безперервно.

Мене підносить вгору уночі
Твоє, мій любий, пристрасне кохання.
Коли на поміч кликали сичі
Ми діяли, щоб збавити бажання.

Як роботи не знають почуттів
І діють в голові лише програми,
Так ми не знаєм дні без забуттів,
Що віхрем нас уносять в світ незнаний.


Рецензии
очень красиво! понравилось =)

Роман Грязнов   30.12.2014 13:34     Заявить о нарушении