Кордони

Що дружба, що кохання – два світи,
Та неможливо в двох водночас бути.
Щоб із одного в інший перейти,
Потрібно нам кордони перетнути.

Кордон із часу, відстані, думок,
Що стережуть від рухів необачних.
Від дружби до кохання – лише крок.
Але його ступити трохи лячно.

Нам не п’ятнадцять і не двадцять п’ять –
Онучків бавити вже час не за горами
Та квіт сердець рокам не розіп’ять,
Щасливі душі лиш збагачені літами.

Що дружба, що кохання – два світи,
Кордон між ними легко нам здолати.
І щоб з одного в інший перейти,
Потрібно не боятись довіряти.

(26 квітня 2013 р.)


Рецензии