Весна

Виглянь вранці на подвір"я,
Бачиш, сонце вже зійшло,
Вже птахи помили пір"я,
Новий день весни прийшов.

Розпустив бруньки на вишні,
Абрикоси всіяв цвіт-
То весну нам дав Всевишній-
Передав з небес привіт.

21.04.13


Рецензии