Спадщина

 "Дощику, дощику припусти,
На бабині капусти,
На дідове сіно,
Щоб так і присіло!"-
Так навчила нас матуся,
А матусю вже - бабуся,
А бабусю - прабабуся...
Хай не рветься ланцюжок:
Так навчу й своїх діток!!!


Рецензии